שאל את הרב - תשובות מפי הרב הגאון בן ציון מוצפי שליט"א
שאלה - 100169
לכבוד הרב
הכנתי רוטב עגבניות לחצילים פרווה, ובטעות הכנסתי כף שהיתה מלוכלכת ברוטב בשרי, זה נגע ממש בקצה ואז שמתי לב והוצאתי מיד. מה הדין של הרוטב? בשרי או פרווה? שבת שלום!!
תשובה
אם היה הרוטב צונן, וגם הכף היתה צוננת, כיון שנגע רק בקצה, הוא בטל בשישים ונקרא פרווה.
נושאי השאלה
כשרות המזון - בשר וחלב
שאלה הבאה
שאלה קודמת
דלג לשאלה אחרונה
לחצו כאן לחיפוש במאגר השאלות והתשובות מפי הרב הגאון בן ציון מוצפי שליט"א
שלוש מאות תשובות אחרונות
תוכנת דורש ציון - מאגר התשובות של הרה"ג בן ציון מוצפי למחשב האישי ללא צורך באינטרנט
חזרה לדף הבית באתר דורש ציון - הרב בן ציון מוצפי שליט"א