שאל את הרב - תשובות מפי הרב הגאון בן ציון מוצפי

שאל את הרב - תשובות מפי הרב הגאון בן ציון מוצפי שליט"א

שאלה - 100171

לכבוד הרב שלום כיצד ניתן להכין כבד בבית ראיתי מתכונים בכל מיני אתרים חרדים שרושמים במתכון טיגון במחבת עם שמן ואני זוכר שחייב צליה שבת שלום ומבורך

תשובה

ההלכה בהכנת כבד ברורה לכל הדעות, כל כבד הן של עוף הן של בקר שנשחטו ברגע זה או לפני ימים , חייבים בצליה גמורה,
השאלה אם מותר לבשל או לטגן לאחר הצליה, זה דוקא במצב שהכבד נצלה תוך 72 שעות מהשחיטה, והיה אם עברו 72 שעות אסור בבישול או בטיגון אפילו לאחר הצלי.

נושאי השאלה

כשרות המזון - מליחה וצלייה

שאלה הבאה
שאלה קודמת
דלג לשאלה אחרונה

לחצו כאן לחיפוש במאגר השאלות והתשובות מפי הרב הגאון בן ציון מוצפי שליט"א

שלוש מאות תשובות אחרונות

תוכנת דורש ציון - מאגר התשובות של הרה"ג בן ציון מוצפי למחשב האישי ללא צורך באינטרנט

חזרה לדף הבית באתר דורש ציון - הרב בן ציון מוצפי שליט"א