שאל את הרב - תשובות מפי הרב הגאון בן ציון מוצפי שליט"א
שאלה - 120685
שלום לרב המיוחד, כבד עוף שלא נקנה תוך 3 ימים מיום השחיטה חתחתי שתי וערב וצליתי בגז האם אפשר לטחון במטחנה עם עוד מוצרים ולהגיש בצלחת רגילה? תודה לרב וה' ישמור על הרב בשבילנו.
תשובה
על פי ההלכה, כבד עוף או בקר, שעברו 72 שעות מרגע שחיטתו, יש לצלותו כמובן, ואסור אחרי צלייתו לבשלו או לטגנו.
מותר יהיה לקצוץ אותו ולערבו עם כל מזון אחר קר.
נושאי השאלה
כשרות המזון - מליחה וצלייה
שאלה הבאה
שאלה קודמת
דלג לשאלה אחרונה
לחצו כאן לחיפוש במאגר השאלות והתשובות מפי הרב הגאון בן ציון מוצפי שליט"א
שלוש מאות תשובות אחרונות
תוכנת דורש ציון - מאגר התשובות של הרה"ג בן ציון מוצפי למחשב האישי ללא צורך באינטרנט
חזרה לדף הבית באתר דורש ציון - הרב בן ציון מוצפי שליט"א