שאל את הרב - תשובות מפי הרב הגאון בן ציון מוצפי שליט"א
שאלה - 122135
שלום לכבוד הרב
בתוך כרעיים עוף בד"צ לרוב אני מוצאת שאריות של כבד שלא נוקו, בטוחני שרוב הנשים הצעירות אינן מודעות שצריך לנקות את השאריות לפני בישול כי כתוב מוכשר
תודה וה' עמך
תשובה
אם אלה פירורי כבד מועילה שטיפה, אך אם זה ״צרירות דם״, שזה אומר נקודות דם בדופן החזה והחלקים יש בעיה בהכשרה, כי בבד״ץ רציני מעמידים משגיח מיוחד ופועלים שתפקידם להסיר כל נקודות דם לפני ההכשרה.
נושאי השאלה
כשרות המזון - מליחה וצלייה
שאלה הבאה
שאלה קודמת
דלג לשאלה אחרונה
לחצו כאן לחיפוש במאגר השאלות והתשובות מפי הרב הגאון בן ציון מוצפי שליט"א
שלוש מאות תשובות אחרונות
תוכנת דורש ציון - מאגר התשובות של הרה"ג בן ציון מוצפי למחשב האישי ללא צורך באינטרנט
חזרה לדף הבית באתר דורש ציון - הרב בן ציון מוצפי שליט"א