שאל את הרב - תשובות מפי הרב הגאון בן ציון מוצפי שליט"א
שאלה - 124826
כב הרב.
א.האם כדי להחמיר להמליח בשר חלק קפוא (בד"צ...)אחר הפשרתו,כי יתכן ולא נמלח כדין?
ב.מהו שיעור זמן צלייה לבשר שלא הומלח?
ג.מהו שיעור זמן חליטה ברותחין באונס לחולה?
תשובה
א, אל תוסיף עוד, כי הדבר שהכי הכי ״מחמירים״ בו הוא כמות מלח פי שלש ששמים עליו. ב, כדי שיהיה ראוי ללעיסה בקלות. ג, מיותר לחלוטין.
נושאי השאלה
כשרות המזון - מליחה וצלייה
שאלה הבאה
שאלה קודמת
דלג לשאלה אחרונה
לחצו כאן לחיפוש במאגר השאלות והתשובות מפי הרב הגאון בן ציון מוצפי שליט"א
שלוש מאות תשובות אחרונות
תוכנת דורש ציון - מאגר התשובות של הרה"ג בן ציון מוצפי למחשב האישי ללא צורך באינטרנט
חזרה לדף הבית באתר דורש ציון - הרב בן ציון מוצפי שליט"א