שאל את הרב - תשובות מפי הרב הגאון בן ציון מוצפי שליט"א
שאלה - 124879
כ"ר,
קראתי שיש עניין להחמיר ולהמליח שנית או לחלוט או לצלות בשר מוכשר חלק בכשרות גבוה לאחר הפשרתו.
מו"ר שליט"א,האם באמת יש עיניין בזה לאנ"ש או שהדב מיתר וללא בסיס?
תודה.
תשובה
בהחלט לא.
נושאי השאלה
כשרות המזון - מליחה וצלייה
שאלה הבאה
שאלה קודמת
דלג לשאלה אחרונה
לחצו כאן לחיפוש במאגר השאלות והתשובות מפי הרב הגאון בן ציון מוצפי שליט"א
שלוש מאות תשובות אחרונות
תוכנת דורש ציון - מאגר התשובות של הרה"ג בן ציון מוצפי למחשב האישי ללא צורך באינטרנט
חזרה לדף הבית באתר דורש ציון - הרב בן ציון מוצפי שליט"א