שאל את הרב - תשובות מפי הרב הגאון בן ציון מוצפי

שאל את הרב - תשובות מפי הרב הגאון בן ציון מוצפי שליט"א

שאלה - 126434

לכבוד הרב
סיר שבושל בוברגילות בשר בכשרות רגילה ואני רוצה להתחיל לבשל בו בשר בד"ץ עברו 24 שעות ובמה שבלוע בסיר יש טעם לפגם.מדוע צריך הגעלה לסיר כדי לבשל בו בשר בד"ץ

תשובה

ידידי, נותן טעם לפגם הותר בדיעבד שכבר בישלו, אך חס ושלום לכתחילה, והנה בכל בתי ישראל יש הפרדה בין כלים חלביים לבין כלים בשריים.

נושאי השאלה

כשרות המזון - בשר וחלב

שאלה הבאה
שאלה קודמת
דלג לשאלה אחרונה

לחצו כאן לחיפוש במאגר השאלות והתשובות מפי הרב הגאון בן ציון מוצפי שליט"א

שלוש מאות תשובות אחרונות

תוכנת דורש ציון - מאגר התשובות של הרה"ג בן ציון מוצפי למחשב האישי ללא צורך באינטרנט

חזרה לדף הבית באתר דורש ציון - הרב בן ציון מוצפי שליט"א