שאל את הרב - תשובות מפי הרב הגאון בן ציון מוצפי שליט"א
שאלה - 160150
שלום לכ"תר,
רשת של תנור שהיתה בסיס לתבנית חד פעמית בה נאפה בשר, כעת רוצים להניח על הרשת לחם חם מיד לאחר אפייתו . האם כדי שהלחם ישאר פרווה הרשת צריכה הכשרה או מספיק הדחתה? תודה
תשובה
צריכה ניקוי יסודי בהשרייה כל הלילה במסיר שומנים. ואחר כן להניחה בתנור בחום מכסימלי למשך חצי שעה.
נושאי השאלה
כשרות המזון - הכשרת כלים
שאלה הבאה
שאלה קודמת
דלג לשאלה אחרונה
לחצו כאן לחיפוש במאגר השאלות והתשובות מפי הרב הגאון בן ציון מוצפי שליט"א
שלוש מאות תשובות אחרונות
תוכנת דורש ציון - מאגר התשובות של הרה"ג בן ציון מוצפי למחשב האישי ללא צורך באינטרנט
חזרה לדף הבית באתר דורש ציון - הרב בן ציון מוצפי שליט"א