שאל את הרב - תשובות מפי הרב הגאון בן ציון מוצפי שליט"א
שאלה - 177789
לכבוד הרב שלום רב
האם כשחותכים לבבות של עוף שאינם מוכשרים
צריך לייחד סכינים וקרש חיתוך ושאר כלים כמו בכבד?
או שאפשר להדיחם במים וסבון ולהשתמש לשאר צרכים?
תודה רבה!
תשובה
על פי המפורש בשלחן ערוך יורה דעה, אפשר בותו סכין וקרש חיתוך להשתמש, אלא שיש להקפיד אחר השימוש לשפשף הקרש חיתוך יפה במי סבון.
נושאי השאלה
כשרות המזון - בשר וחלב
שאלה הבאה
שאלה קודמת
דלג לשאלה אחרונה
לחצו כאן לחיפוש במאגר השאלות והתשובות מפי הרב הגאון בן ציון מוצפי שליט"א
שלוש מאות תשובות אחרונות
תוכנת דורש ציון - מאגר התשובות של הרה"ג בן ציון מוצפי למחשב האישי ללא צורך באינטרנט
חזרה לדף הבית באתר דורש ציון - הרב בן ציון מוצפי שליט"א