שאל את הרב - תשובות מפי הרב הגאון בן ציון מוצפי שליט"א
שאלה - 189007
שלום לכבוד הרב.בישלתי שמנת מתוקה חלבית בסיר פרווה. כיצד אכשיר את הסיר האם די בלהרתיח מים עד גובה הסיר והמים יבעבעו וישפכו לצדדים? או להכניסו לסיר גדול יותר. תודה
תשובה
א, אסור לעשות זאת לכתחילה, אלא יש לייחד מראש סיר שונה לחלוטין בצורתו משאר הסירים לבישול חלבי.
ב, צריכים לנקות היטב את הסיר במסיר שומנים, בכל הפינות והברגים, ואחר כך להכניסו למים רותחים ומפעפעים בסיר גדול, ולהכניסו מכל הצדדים ויסובבהו בצבת נכונה.
נושאי השאלה
כשרות המזון - הכשרת כלים
שאלה הבאה
שאלה קודמת
דלג לשאלה אחרונה
לחצו כאן לחיפוש במאגר השאלות והתשובות מפי הרב הגאון בן ציון מוצפי שליט"א
שלוש מאות תשובות אחרונות
תוכנת דורש ציון - מאגר התשובות של הרה"ג בן ציון מוצפי למחשב האישי ללא צורך באינטרנט
חזרה לדף הבית באתר דורש ציון - הרב בן ציון מוצפי שליט"א