שאל את הרב - תשובות מפי הרב הגאון בן ציון מוצפי שליט"א
שאלה - 193325
לכבוד הרב האהוב! הכנתי לכבוד שבת קודש בשר בסיר ונשפך מהרוטב על המחצלות/ברזל שסביב הכיריים בזמן רתיחה. מה הדין לגבי הכשרה? [אני בדרך כלל משתמש בכיריים חשמליים בנפרד לבשר
תשובה
מה שצריך לעשות לנקות את המשטח היטב, וליצוק מים רותחים על המשטח, ורק לאחר 24 שעות משתמשים לחלב בנפרד.
נושאי השאלה
כשרות המזון - הכשרת כלים
שאלה הבאה
שאלה קודמת
דלג לשאלה אחרונה
לחצו כאן לחיפוש במאגר השאלות והתשובות מפי הרב הגאון בן ציון מוצפי שליט"א
שלוש מאות תשובות אחרונות
תוכנת דורש ציון - מאגר התשובות של הרה"ג בן ציון מוצפי למחשב האישי ללא צורך באינטרנט
חזרה לדף הבית באתר דורש ציון - הרב בן ציון מוצפי שליט"א