שאל את הרב - תשובות מפי הרב הגאון בן ציון מוצפי שליט"א
שאלה - 200195
לכת"ר, קנינו כבד עוף שהשחיטה שלו הייתה אתמול, בטעות הכניסו אותו למקפיא. האם מותר להפשירו ולבשל לאחר הצליה למרות שהוקפא? כמובן לעשות זאת מחר שעדיין לא יעברו שלושה ימים
תשובה
אפשר לצלותו, ואם בטוח שלא עברו 72 שעות מהשחיטה מותר אחרי הצליה לטגנו ולבשלו.
נושאי השאלה
כשרות המזון - מליחה וצלייה
שאלה הבאה
שאלה קודמת
דלג לשאלה אחרונה
לחצו כאן לחיפוש במאגר השאלות והתשובות מפי הרב הגאון בן ציון מוצפי שליט"א
שלוש מאות תשובות אחרונות
תוכנת דורש ציון - מאגר התשובות של הרה"ג בן ציון מוצפי למחשב האישי ללא צורך באינטרנט
חזרה לדף הבית באתר דורש ציון - הרב בן ציון מוצפי שליט"א