שאל את הרב - תשובות מפי הרב הגאון בן ציון מוצפי שליט"א
שאלה - 202630
מו"ר
צליתי כבד יום לאחר השחיטה היתה כמות גדולה היקפאתי האם מותר לבשל לאחר שבועיים בערך
קילו קמח מלא קילו קמח רגיללשה כל אחד לבדיוצרת לחמניות ואופה באותה תבנית האם מברכת ?
תשובה
ברגע שהכבד נצלה תוך 72 שעות מהשחיטה, ניתן להקפיאו, לטגנו, לבשלו, בכל זמן שיתאים לכם.
נושאי השאלה
כשרות המזון - מליחה וצלייה
שאלה הבאה
שאלה קודמת
דלג לשאלה אחרונה
לחצו כאן לחיפוש במאגר השאלות והתשובות מפי הרב הגאון בן ציון מוצפי שליט"א
שלוש מאות תשובות אחרונות
תוכנת דורש ציון - מאגר התשובות של הרה"ג בן ציון מוצפי למחשב האישי ללא צורך באינטרנט
חזרה לדף הבית באתר דורש ציון - הרב בן ציון מוצפי שליט"א