שאל את הרב - תשובות מפי הרב הגאון בן ציון מוצפי שליט"א
שאלה - 225788
לכבוד הרב
יש לי כבד במקפיא אני בדרך כלל מפשירה צולה אותו טוב ואז מטגנת בצל עם רוטב ומכניסה אותו. האם זה בסדר? תודה לרב על הכל
תשובה
בהחלט לא, כבד שעבר עליו 72 שעות משעת השחיטה, שימושו דרך צליה ולא לבשלו או לטגנו אחר כן.
נושאי השאלה
כשרות המזון - מליחה וצלייה
שאלה הבאה
שאלה קודמת
דלג לשאלה אחרונה
לחצו כאן לחיפוש במאגר השאלות והתשובות מפי הרב הגאון בן ציון מוצפי שליט"א
שלוש מאות תשובות אחרונות
תוכנת דורש ציון - מאגר התשובות של הרה"ג בן ציון מוצפי למחשב האישי ללא צורך באינטרנט
חזרה לדף הבית באתר דורש ציון - הרב בן ציון מוצפי שליט"א