שאל את הרב - תשובות מפי הרב הגאון בן ציון מוצפי

שאל את הרב - תשובות מפי הרב הגאון בן ציון מוצפי שליט"א

שאלה - 24147

בס"ד
שלום לכבוד הרב מוצפי שליט"א
הכנתי "כרעיים פטם" עוף בטוסטר-אובן.חתכתי אותו ל-2 הפרקים. בחיתוך
במפרק פתאום, פרץ משם -המון דם. ראיתי שהדם נובע מווריד רחב. האם זה
"גיד הנשה"?.
לא ידעתי מה לעשות לאכול או לא? (אני אוכלת רק 'חלק') אבל, אכלתי את
השוק שהיה פחות נגוע בדם ואת החלק השני הכנסתי לבישול נוסף ולא נגעתי
בו עדיין.
האם זה גיד הנשה? ולא ההיתי צריכה לאוכלו? מה לעשות להבא?
תודה וברכות לרב

תשובה

זה לא גיד הנשה, אין גיד הנשה בעוף כלל. זה לא דם אלא ציר טבעי הנמצא
בבשר ומותר העוף כולו.

נושאי השאלה

כשרות המזון - בשר וחלב

שאלה הבאה
שאלה קודמת
דלג לשאלה אחרונה

לחצו כאן לחיפוש במאגר השאלות והתשובות מפי הרב הגאון בן ציון מוצפי שליט"א

שלוש מאות תשובות אחרונות

תוכנת דורש ציון - מאגר התשובות של הרה"ג בן ציון מוצפי למחשב האישי ללא צורך באינטרנט

חזרה לדף הבית באתר דורש ציון - הרב בן ציון מוצפי שליט"א