שאל את הרב - תשובות מפי הרב הגאון בן ציון מוצפי שליט"א
שאלה - 258810
לכבוד הרב: האם שקונים כבד והוא בתוך 72 שעות מהשחיטה והקפאתי אותו מיד שקניתי, ולאחר שבועיים הוצאתי וצליתי אותו האם מותר לי לבשל אותו מכיוון שהקפאתי אותו בתוך ה-72 שעות ?
תשובה
אם עברו לדוגמא 50 שעת מהשחיטה, הקפאתי ועכשיו מפשיר וצולה יש לך רק 22 שעות שהוא זמן של שלשה ימים, ולא כפי שיש טועים לתת שלשה ימים נוספים.
נושאי השאלה
כשרות המזון - מליחה וצלייה
שאלה הבאה
שאלה קודמת
דלג לשאלה אחרונה
לחצו כאן לחיפוש במאגר השאלות והתשובות מפי הרב הגאון בן ציון מוצפי שליט"א
שלוש מאות תשובות אחרונות
תוכנת דורש ציון - מאגר התשובות של הרה"ג בן ציון מוצפי למחשב האישי ללא צורך באינטרנט
חזרה לדף הבית באתר דורש ציון - הרב בן ציון מוצפי שליט"א