שאל את הרב - תשובות מפי הרב הגאון בן ציון מוצפי

שאל את הרב - תשובות מפי הרב הגאון בן ציון מוצפי שליט"א

שאלה - 260609

שלום לכבוד הרב. שמן שטוגן בו קציצות בשר, האם מותר לטגן בו דגים?
ב, שמן שטוגן בו בשר, וטיגנתי בו עיג'ה שהוא לטקס, האם הוא יעשה בשרי וצריך להמתין 6 שעות לאכול חלב?

תשובה

א, השמן שטוגן בו בשר או עופות אסור לטגן בו דגים, ועיין ביביע אומר.
ב, השמן הנ"ל אם טיגנת בו מזון פרווה, הוא הפך להיות בשרי לחלוטין, ואם אוכלים אותו יש להמתין 6 שעות לאכילת מאכלי חלב.

נושאי השאלה

כשרות המזון - בשר וחלב, כשרות המזון - שונות

שאלה הבאה
שאלה קודמת
דלג לשאלה אחרונה

לחצו כאן לחיפוש במאגר השאלות והתשובות מפי הרב הגאון בן ציון מוצפי שליט"א

שלוש מאות תשובות אחרונות

תוכנת דורש ציון - מאגר התשובות של הרה"ג בן ציון מוצפי למחשב האישי ללא צורך באינטרנט

חזרה לדף הבית באתר דורש ציון - הרב בן ציון מוצפי שליט"א