שאל את הרב - תשובות מפי הרב הגאון בן ציון מוצפי שליט"א
שאלה - 30878
לכבוד הרב
שלום,
נשאלה כאן שאלה בקשר לכבד עוף (לא הבנתי) אחרי שצליתי את הכבד על האש לחלוטין, מה לא לטגן עם בצל ותבלינים ?
ומה בנוגע ללבבות עוף ?
תודה רבה ושנה טובה ומתוקה .
תשובה
כבד עוף וגם בקר, תוך שלשה ימים לשחיטתו יש לצלותו ואחר כך אפשר לבשלו ולטגנו מתי שתרצו. אבל כשעברו 72 שעות מהשחיטה - וזה קורה על פי רוב, מותר רק בצליה ולא בטיגון או בישול.
נושאי השאלה
כשרות המזון - מליחה וצלייה
שאלה הבאה
שאלה קודמת
דלג לשאלה אחרונה
לחצו כאן לחיפוש במאגר השאלות והתשובות מפי הרב הגאון בן ציון מוצפי שליט"א
שלוש מאות תשובות אחרונות
תוכנת דורש ציון - מאגר התשובות של הרה"ג בן ציון מוצפי למחשב האישי ללא צורך באינטרנט
חזרה לדף הבית באתר דורש ציון - הרב בן ציון מוצפי שליט"א