שאל את הרב - תשובות מפי הרב הגאון בן ציון מוצפי

שאל את הרב - תשובות מפי הרב הגאון בן ציון מוצפי שליט"א

שאלה - 30878

לכבוד הרב
שלום,
נשאלה כאן שאלה בקשר לכבד עוף (לא הבנתי) אחרי שצליתי את הכבד על האש לחלוטין, מה לא לטגן עם בצל ותבלינים ?
ומה בנוגע ללבבות עוף ?
תודה רבה ושנה טובה ומתוקה .

תשובה

כבד עוף וגם בקר, תוך שלשה ימים לשחיטתו יש לצלותו ואחר כך אפשר לבשלו ולטגנו מתי שתרצו. אבל כשעברו 72 שעות מהשחיטה - וזה קורה על פי רוב, מותר רק בצליה ולא בטיגון או בישול.

נושאי השאלה

כשרות המזון - מליחה וצלייה

שאלה הבאה
שאלה קודמת
דלג לשאלה אחרונה

לחצו כאן לחיפוש במאגר השאלות והתשובות מפי הרב הגאון בן ציון מוצפי שליט"א

שלוש מאות תשובות אחרונות

תוכנת דורש ציון - מאגר התשובות של הרה"ג בן ציון מוצפי למחשב האישי ללא צורך באינטרנט

חזרה לדף הבית באתר דורש ציון - הרב בן ציון מוצפי שליט"א