שאל את הרב - תשובות מפי הרב הגאון בן ציון מוצפי שליט"א
שאלה - 39729
שלום לכבוד הרב,קניתי כבדים בהשגחה של הרב,האם כבדים אלו מיועדים רק לצלייה או שניתן לבשל לאחר הצלייה?
והאם ניתן לטחון את הכבד לאחר צלייה כדי ליצור ממרח כבד?או שמא הטחינה גורמת לאיזשהוא פירוק כלי הדם שעדיין נמצאים בתוך הכבד?תודה רבה.
תשובה
כיוון שעברו שלשה ימים מהשחיטה = 72 שעות, אין תקנה אלא בצליה, ואין לטחון לפני הצליה.
נושאי השאלה
כשרות המזון - מליחה וצלייה
שאלה הבאה
שאלה קודמת
דלג לשאלה אחרונה
לחצו כאן לחיפוש במאגר השאלות והתשובות מפי הרב הגאון בן ציון מוצפי שליט"א
שלוש מאות תשובות אחרונות
תוכנת דורש ציון - מאגר התשובות של הרה"ג בן ציון מוצפי למחשב האישי ללא צורך באינטרנט
חזרה לדף הבית באתר דורש ציון - הרב בן ציון מוצפי שליט"א