שאל את הרב - תשובות מפי הרב הגאון בן ציון מוצפי שליט"א
שאלה - 98337
שלום לכבוד הרב, האם מותר לבשל כבד (לאחר צליה) שהוקפא טרם עברו שלושה ימים משיחטתו?
תשובה
אם אתה בטוח במאה אחוזים שהכבד הוכנס ל״הקפאה״ תוך 72 שעות מהשחיטה , אתה רשאי לצלותו ולטגנו או לאחר הצליה לבשלו. ותבדוק היטב את הפרטים.
נושאי השאלה
כשרות המזון - מליחה וצלייה
שאלה הבאה
שאלה קודמת
דלג לשאלה אחרונה
לחצו כאן לחיפוש במאגר השאלות והתשובות מפי הרב הגאון בן ציון מוצפי שליט"א
שלוש מאות תשובות אחרונות
תוכנת דורש ציון - מאגר התשובות של הרה"ג בן ציון מוצפי למחשב האישי ללא צורך באינטרנט
חזרה לדף הבית באתר דורש ציון - הרב בן ציון מוצפי שליט"א