שאל את הרב - תשובות מפי הרב הגאון בן ציון מוצפי

שאל את הרב - תשובות מפי הרב הגאון בן ציון מוצפי שליט"א

שאלה - 98337

שלום לכבוד הרב, האם מותר לבשל כבד (לאחר צליה) שהוקפא טרם עברו שלושה ימים משיחטתו?

תשובה

אם אתה בטוח במאה אחוזים שהכבד הוכנס ל״הקפאה״ תוך 72 שעות מהשחיטה , אתה רשאי לצלותו ולטגנו או לאחר הצליה לבשלו. ותבדוק היטב את הפרטים.

נושאי השאלה

כשרות המזון - מליחה וצלייה

שאלה הבאה
שאלה קודמת
דלג לשאלה אחרונה

לחצו כאן לחיפוש במאגר השאלות והתשובות מפי הרב הגאון בן ציון מוצפי שליט"א

שלוש מאות תשובות אחרונות

תוכנת דורש ציון - מאגר התשובות של הרה"ג בן ציון מוצפי למחשב האישי ללא צורך באינטרנט

חזרה לדף הבית באתר דורש ציון - הרב בן ציון מוצפי שליט"א